Sladjana Labovic on Thu, 3 Jun 1999 13:36:38 +0200 (CEST)


[Date Prev] [Date Next] [Thread Prev] [Thread Next] [Date Index] [Thread Index]

nettime-nl: Concert in huiskamer live via Internet


Concert in huiskamer live via Internet

10 juni 1999
21.00 uur

De Digitale Stad organiseert in samenwerking met cam@home een liveconcert van Les Zazous in de huiskamer van de twee studenten Corrie en Rickert. Corrie en Rickert plaatsten ruim een jaar geleden een webcam in hun woonkamer en zonden de beelden live via internet uit. Dagelijks trekt hun website duizenden bezoekers.

Electric babyland, de cd van de band Les Zazous oogt, net als de singles als een webcam-site. Op de hoes van de nieuwe single is een plaatje gebruikt van cam@home. Naar aanleiding van deze single: "This Town" zal op 10 juni een concert van Les Zazous in de huiskamer van Corrie en Rickert plaatsvinden. Dit unieke evenement zal live via internet uitgezonden worden via de audiokanalen van De Digitale Stad en de site van cam@home.
De Digitale Stad
http://www.dds.nl
redactie@dds.nl

Cam@home
http://come.to/cam@home
cam@cable.a2000.nl

Les Zazous
http://www.xs4all.nl/~splash
splash@xs4all.nl

**********************************************************************************************************
Noot voor de redactie: niet geschikt voor publicatie.
Voor meer informatie kunt u bellen met Sladjana Labovic: 020-5205347 en/of mailen naar de bovenstaande adressen.
************************************************************************************************************************************
Sladjana Labovic
Redactie De Digitale Stad
sladjana@dds.nl
ICQ: 23127716
www.dds.nl/~krantb
************************** -- * Verspreid via nettime-nl. Commercieel gebruik niet toegestaan zonder * toestemming. is een gesloten en gemodereerde mailinglist * over net-kritiek. Meer info: list@dds.nl met 'info nettime-nl' in de * tekst v/d email. Archief: http://www.factory.org/nettime-nl. Contact: * nettime-nl-owner@dds.nl. Int. editie: http://www.desk.nl/~nettime.